#
PREZENTARE ORGANIZATIE

Asociatia Pro Democratia (APD) este o organizatie neguvernamentala, non-profit si nepartizana, infiintata in anul 1990. APD are in prezent 31 de cluburi in care activeaza peste 1000 de cetateni (voluntari si membri).

Misiunea Asociatiei Pro Democratia este de a intari democratia la nivel national si international prin stimularea participarii civice. Domeniile de interes ale Asociatiei Pro Democratia sunt: imbunatatirea relatiei intre alegatori si alesi, corectitudinea procesului electoral, educatia civica, participarea cetatenilor la procesul de elaborare a politicilor publice, transparenta institutiilor publice si controlul societatii civile asupra acestora, respectarea drepturilor omului.

APD se implica in programele de educatie si participare civica, atat la nivel local, cat si national, vizand indeosebi acele actiuni care conduc la cresterea gradului de democratizare la nivelul comunitatilor locale si al societatii.

Asociatia Pro Democratia - Club Targu Neamt

PRESEDINTE:

EMANUEL BALAN

Cod de Inregistrare Fiscala: 23853449

Cont bancar: RO95 BRDE 280 SV 2929 9102 800

Banca: BRD Targu Neamt

2 % PENTRU APARAREA DREPTURILOR TALE

Contribuabilii pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozit pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se infiinteaza si functioneaza in conditiile legii, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private, conform legii.

Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul! Doar un formular de completat si depus la Fisc pana la data de 15 mai. Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.

 

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web

Nume:
E-mail:
ZigZag Turistic