#
Prezentare birou

Ideea crearii unui birou online rezida atat din necesitatea confidentialitatii informatiilor primite de la cetateni, cat si din posibilitatea ca acestia sa aiba reticente in a accesa serviciile unei institutii, in eventualitatea atragerii de posibile represalii sau reactii negative. Acest birou este creat in scopul prevenirii si combaterii coruptiei, promovarii integritatii si eticii, transparentei, responsabilizarii si bunei guvernari.

Astfel, biroul este accesibil tuturor persoanelor interesate, oferind informatii de uz general, informatii de specialitate, legislatia specifica in domeniul luptei anticoruptie, transparentei decizionale, promovand integritatea si etica in comunitate. Biroul urmareste responsabilizarea cetatenilor cu privire la fenomenul coruptiei, drepturile lor si accesul la servicii publice de calitate.

In acest moment, populatia judetului Neamt considera coruptia ca fiind o componenta intrinseca a sistemului social. Pentru a avea ca efect o atitudine anticoruptie, este necesara implicarea actorilor sociali in monitorizarea acestui fenomen, pentru a crea o imagine personala a coruptiei, nu doar una generala. Cresterea gradului de paricipare la activitatile anticoruptie, contributia vizibila a cetatenilor in lupta anticoruptie are un impact imediat, ducand la responsabilizare si constientizare reala.

IMPLICA-TE!

Dand spaga, iti finantezi propria sclavie! Spaga iti ingradeste drepturile, te face dependent. Dependent de sistemele corupte, dependent de propria frica. Deschide ochii si alege libertatea. Implica-te! Spune NU!coruptiei !

TE ASTEPTAM !

PARTICIPA LA DEZBATERILE ONLINE DE PE FORUM, PARTICIPA LA ACTIVITATILE DERULATE IN TG. NEAMT, PIATRA NEAMT, ROMAN SI BICAZ

Incepand cu luna iunie 2010, vei gasi programul activitatilor pe site, in sectiunea INFORMARE

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web

Nume:
E-mail:
ZigZag Turistic